Menu
Gildia Pióra na Patronite

milimetr


próbujesz słodycz
od poprzedniej litery
ułożonej wzdłuż
wargi

- rozczytany od marzeń

co sekundę
napełniasz kubek
słowem - muszę

zaprojektuj przejście
w trzech kwadransach
aby poczuć
siebie pod palcami

zgasiłeś światło
ciemność zrobiła się
zbyt wąska

573 wyświetlenia
7 tekstów
2 obserwujących