Menu
Gildia Pióra na Patronite

b

i pisze we mnie człowiek
że czarne
to jedynie początek

życie ma mniej odcieni
od śmierci
trochę jak szary człowiek

więc nie wylatuj mi
- z tymi twoimi - skrzydłami

że niby zimą zbędne motyle
a ćmom

- kokony

a gdybym tak
- kiedyś -
skomlał, że amen;

wypisz
wymaluj

albo po prostu zabij

14 211 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    11 February 2016, 19:39

    dziękuję za wasz czas

  • onejka

    11 February 2016, 10:31

    tym razem wybrzmiało

  • fyrfle

    11 February 2016, 07:39

    Na wysokim diapazonie