Menu
Gildia Pióra na Patronite

I Kropka.

I pisać nie ma o czym
bo o wszystkim już było
o miłości
wszyscy piszą
o samotności
sam już słów wylałem
słów ogrom
o śmierci...
że niby chciałbym?
pewnie nie...
ale napisać mógłbym
też już było

I pisać nie ma o kim
bo wszyscy dziś na piedestałach
ci co mają tam stać
o głowę wyżsi
i ci co nie powinni
a przecież stoją
choć o głowę niżsi

A o ludziach to przecież...
myśli się...
wspomina...
pisze, to już tylko na grobie
więc mógłbym napisać...

Napiszę o sobie

Kropka.

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    16 May 2014, 21:01

    Fajne :-)))

    Prawda. O wszystkim już było... Ale jak ? Zawsze można przecież inaczej.
    O sobie też można właśnie tak. Pewnie warto :-)))

  • scorpion

    16 May 2014, 15:25

    ;] Niech będzie.

  • onejka

    16 May 2014, 10:02

    Tak dużo o kropce ?
    podziwiam ;)

  • dana1596

    16 May 2014, 09:07

    zatrzymałam się tu na dłużej....Pozdrawiam ciepło