Menu
Gildia Pióra na Patronite

POCZNIJ MNIE

... i piaskiem chcę być
co czuje odcisk stóp
i chcę odżyć na nowo gdy
niebiosa deszczem zapłodnią ziemię
Jak błoto wciąż jestem
w którym wije się robactwo
i ogień co spala trawę
owładnął mój kamienny świat
i gliną chcę być
z której wzniosłeś
swoje królestwo

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • szpiek

    4 September 2022, 08:46

    noo ładne 😊👍