Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakończenie

..i oszczędź Waść..
jam ino,
tylko w spokojności
serca mego
i duszyczki swej,
dotrwać chce
do schyłku dnia,
albo nawet
siwizny mej kresu..

130 912 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!