Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie Ma.

I odchodzisz tak nagle...
Tak szybko... Że nawet nie boli.
Nie ma czasu na ból.
Nie ma szoku.
Nie ma tęsknoty.
Nie ma smutku.
Nie ma ulubionej piosenki.
Nie ma uśmiechu.
Nie ma drgawek, łez.
Nic nie ma.

Nagle jest!
-... On.

I wszystko to przychodzi...
W jednej krótkiej chwili...

Nie ma...

-...Ciebie.
Już nie Ma.

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Moreno

    30 September 2014, 23:08

    Emocjonalny, czułam emocje, które chciałeś przekazać nawet w koniuszkach palców.

    Piękny, mimo to, że smutny.

  • 29 March 2013, 16:21

    Żebyś nie mówił, że nie zaglądam ;p Ale wiersz świetny mimo wszystko ;)

  • scorpion

    29 March 2013, 14:06

    O proszę kto zajrzał ;] Hm... To jeden z moich ważniejszych wierszy. Dla mnie oczywiście.

  • 29 March 2013, 13:55

    Powtórzenia konstrukcji wbrew pozorom nie nudzi, a porusza. Krzyczysz.

    Świetny wiersz.

  • Marta165

    9 January 2013, 15:29

    Poruszające... Pozdrawiam:)

  • Insomniaa

    23 December 2012, 19:15

    ;) dziękuję choć nikną słowa pocieszenia..

  • scorpion

    23 December 2012, 13:19

    wiadomo, ze boli. ale warto dojsc do stanu, gdzie jest to chociaz po polowie... zauwazyc te dobre strony "straty".

  • Insomniaa

    23 December 2012, 12:56

    każdy mi tak mówi a jednak boli, jednak cholernie brak...

  • scorpion

    23 December 2012, 12:40

    eh... moze to jednak dobrze? w koncu nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo...

  • Insomniaa

    23 December 2012, 12:00

    I nie ma go... odszedł...

    rewelacyjnie bliski mi wiersz...