Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ale...

I nigdy nie będę piękną Heleną
Ale lubię mysleć
Że choć przez chwilę
Tak patrzysz
Tylko na mnie
I nie jestem umarta
Jak cisza
Niezgłośna
Lubię też myśleć
Że nic
Się nie liczy
Oprócz Ciebie
I mnie
Tam gdzieś na
Szczytach marzeń
Otulonych
Ciszą dźwięków
Natchnionych
Zaćmionych
Niespełnionych
Ale nigdy nie będę...

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    29 March 2013, 21:58

    Cieszę się bardzo,że znalazł to malutkie miejsce. Dziękuję,że poświęciłaś chwilę i zatrzymałaś się.

    Pozdrawiam i wesołych świąt życzę(niepuste słowa)!

  • anna kowalczyk

    13 March 2013, 22:18

    ...ja też nigdy nie będę...;)...ale ten wiersz znalazł miejsce we mnie...:)

    pięknie ! :)