Menu
Gildia Pióra na Patronite

I nierzadko się przydarzy
przyjaciel co
chęć pomocy waży
długo duma
i rozmyśla
grymasi
i wymyśla
aż sprawy biorąc w swoje ręce
daje wiele
chcąc w zamian więcej.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!