Menu
Gildia Pióra na Patronite

i nie wiem czego chcesz,
i nie wiem czy czuć chcesz
i myślę, że wiem co myślisz
ale myślę też, że wiedzieć musisz
czy chcesz

czy nie chcesz...

14 512 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!