Menu
Gildia Pióra na Patronite

i nie mów

I nie mów że niechciałaś płakać na mym ramieniu
płacz a łzy niech zmiotą wszystkie żale,
złości
- jesteśmy prości
czasami sobą czasami NIE
a to ułaskawia
winy, sprawy toczace,
niezrozumienia zwal na barki
nieświadomości popelniania czynów
w imię własnej poprawności,
której nie chcemy się wyrzekać
ale nie chcemy się wyrzekać też odczuć prawdziwych,
więc placz mała i rób to co chcesz ja będę z tobą.

140 472 wyświetlenia
1595 tekstów
12 obserwujących
  • 2 February 2017, 16:23

    miło mi

  • piórem2

    2 February 2017, 15:01

    też się cieszę

  • 2 February 2017, 14:56

    jak to dobrze mieć Ciebie na wyłączność

  • piórem2

    2 February 2017, 14:52

    na szczęcie ja nie zapominam nigdy*

  • 2 February 2017, 14:49

    '' naszym wierszem '' ? zapomniałam na śmierć i ten podkład jeszcze

  • piórem2

    2 February 2017, 14:33

    ja sie o nic nie zakladam jak coś mówie tzn. ze tak jest,
    reszta martwa a
    co z naszym wierszem ?

  • 2 February 2017, 14:32

    nie bądź taka skromna , a załóżmy się że nie kłamię , o ''wkręty Nosala ''

  • piórem2

    2 February 2017, 14:27

    ee klamiesz jak z nut

  • 2 February 2017, 07:59

    Jak na szybko to wybitnie , ja osobiście jestem pod dużym wrażeniem

  • piórem2

    1 February 2017, 22:16

    dzięki, tak na szybko pisane