Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła ciszy...

I nie mów do mnie nic
Pozostańmy w ciszy
Niech nas obejmie
Niech nas pochłonie
Niech zabierze wszystkie troski
Przykryje smutne naszych dusz cienie
I wyjaśni wszystko, co nie wyjaśnione
A to co wyjaśnione, utwierdzi w prawdzie
Niech przyniesie spokój
Niech przyniesie ukojenie
Niech przyniesie miłość
Niech zabierze cierpienie...

13 074 wyświetlenia
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!