Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nagle "

I nagle zapragnęła
Tego czego nie ma
Dotyku rąk ciepłych
Ramion bezpiecznych
Ust malinowych
Dźwięcznych słów
Myśli brylantowych
Białych wierszy
Bezpieczeństwa dla siebie
By zwyczajnie trwać
Być w siódmym niebie
W swojej ciszy
Swojej biedzie
Ponieważ tęskni
Do prawdy
Do Człowieka
Jego słów
Jego wierszy
I cierpi tak nagle

19.04.2022
18:17

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących