Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

agaa95

agaa95

I na nic mi teraz łzy, łzami nie zmyję swej winy...
I na nic mi teraz słowa, słowami nie cofnę czasu...
I na nic mi teraz krzyk, krzyk nie odwróci biegu zdarzeń...
Nawet miłość mi już nie potrzebna, miłość nie wróci Ci życia...

13 074 wyświetlenia
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!