Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

I mówisz mi
Że nie lubisz czytać o miłości
Że niby słuchanie o niej
To takie zbyt oczywiste

Absurd

I mówisz mi
Że nie lubisz
Kiedy przechodzi przez usta
Ta przeciętność

Głupia

Absurdalnie
Abstrakcyjnie
Agitujesz
Moje serce...

Absurd
Przecież
Nie śni
O
Tobie

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    15 June 2013, 12:14

    Macie rację, bo miłość chyba nie umie pomieścić się w słowach...

  • Albert Jarus

    12 June 2013, 22:29

    ... prawdziwie kochają...

  • No_One_

    23 April 2013, 20:53


    Najmniej o miłości mówią/słuchają Ci, którzy kochają.