Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

I milczał i gadał przechodził i stał
Był, czułam, miałam
I chciałam by brał
Przenikał, wypełniał
Mocno, czule, źle
Było diablico, bywało aniele
Nie słyszę, nie widzę, nie czuję
Nie ma - brak
Pustka bez rozpaczy
Więc da się tak?

414 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!