Menu
Gildia Pióra na Patronite

i kocham się z myślami o Tobie
za zasłona nocy
ze smutku nagością
każdego poranka

dotykam palcami łez
spływajacych doliną ciszy
ust naszych w niemym krzyku
kolejnego rozstania

z tęczowym znakiem
na sercu nadzieją rozlaną
dobroci błyskiem w oku
moim kochaniem

i kocham się z myślami o Tobie
namiętnym westchnieniem
tęsknoty kołyską
melodią prawdziwą

miłości z kolejnym dniem większą

16 715 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
  • No_One_

    14 April 2012, 19:55


    Takie jakieś przesłodzone,
    ale, ale...
    Niektóre fragmenty fajne są
    więc pisz.