Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy łez już zabraknie

i kiedy…
wypiszę wszystkie wiersze,
ukoję cały ból,
zapomnę wszystkie wspomnienia,
zedrę cały dotyk,
zmyję cały zapach,
wykrzyczę cały gniew,
kiedy…
zagłuszę wszystkie obietnice,
wybaczę cały żal,
wymarzę wszelkie złudzenia,
wypłaczę wszystkie łzy..
i czy kiedy łez już zabraknie,

przestanę kochać?

7836 wyświetleń
46 tekstów
4 obserwujących
  • DnL

    24 August 2012, 20:34

    Chyba ilu ludzi, tyle odpowiedzi...
    Dziękuję za odwiedziny.
    Miłego wieczoru życzę.

  • 23 August 2012, 19:35

    Czy można przestać kochać to jest w Nasze życie wpisane .
    Kochaj pomimo i pisz
    Pozdrawiam serdecznie

  • DnL

    19 August 2012, 14:43

    Dziękuję za każde słowo.
    Pozdrawiam ;)

  • DnL

    19 August 2012, 14:42

    Do Gaia
    Nie wiem czy chcę...
    nie wiem czy w ogóle można...

    Nie chcę zapomnieć, ale odzyskać umiejętność doceniania i cieszenia się z każdej przeżywanej chwili.

  • misiek45

    18 August 2012, 17:24

    I co wtedy pozostanie?lepiej kochaj,płacz ,krzycz i pisz i nie zapominaj bo to jest istota naszego życia bo bez takich uczuc nie ma nas-pozdrawiam serdecznie

  • Gaia

    17 August 2012, 23:55

    A chcesz?
    Tak mi przyszło pytanie po pierwszym czytaniu
    A zaraz potem smutek, gdy ta miłość tak gorzko okupiona
    Pozdrawiam :)