Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzeniami.

I kiedy sięgnę pamięcią
W te ptasie lata
Rozsypałam się w piórka
Zbieram je odruchem ręki
Uwiję w nim gniazdo
Zasiądę
Chyba zapomniałam o wzlataniu

12 126 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!