Menu
Gildia Pióra na Patronite

i jeszcze oddech pod
naporem miłości

decyduje się kochać
to życie
co warte wszystkiego
a nic już nie da

i jeszcze spojrzenie
wraca ze snu
z wiedzą
po której nie ma przebaczenia

jeszcze
błękitną kreską
nakreślę prośbę ostatnią

przytul mnie Boże
bo wciąż za mało

nas w nas

78 383 wyświetlenia
347 tekstów
254 obserwujących
  • słoneczniki

    21 June 2012, 12:44

    przytul mnie Boże
    bo wciąż za mało

    nas w nas

    Ileż pokory w tych słowach

  • agniecha1383

    20 June 2012, 17:46

    bardzo ładny jakby...ostatnim tchnieniem o jedno jeszcze proszę...pozdrawiam

  • 20 June 2012, 16:56

    Aniu... czytając Twoje piękne wiersze... coraz więcej nas w nas...
    Pozdrawiam cieplutko :)))

  • awatar

    20 June 2012, 16:06

    nas w nas tyle ile was a was , mnie Awas a was, mnie bylejak a was ? mnie Awas a was ... ?, lepiej cierpieć i modlić i mdlić i mdleć za siebie, bardziej to szczere.
    Mam pytanie: życie z przekonaniem że nic już nie da to filozofia jasnowidzka czy ciemnogrodzka ?
    pozdr.