Menu
Gildia Pióra na Patronite

... łapówka

I jesteś…
taki zapomniany
od stóp do głów

w złudnym świetle latarni
ze łzami w oczach
błądzisz po drogach słów
spojrzeniem podartym

spragniony gorących wrażeń
wyglądasz miłości
tonącej w kałuży niemocy

i jesteś… zmęczony
taką długą wędrówką…
zmień to Kochanie szybko !

bo nawet anioły pod moją bramą
wpuściłyby Cię za łapówkę...
…za pół darmo.

22 301 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 3 June 2011, 23:14

    Dziękuję :))
    Pozdrawiam ciepło :))

  • marka

    3 June 2011, 23:13

    Całość ekstra, ale trzecia zwrotka powalająca.
    Tak Trzymaj!!!

  • Seneka 18

    3 June 2011, 16:47

    :)