Menu
Gildia Pióra na Patronite

Grzeszna

I ja służebnica grzechu ludzkiego
Grzesząc nawet wobec niego samego
Pozwalam by drążył mnie zły.
I ja służebnica grzechu ludzkiego
Nielojalność okazując wobec świata całego
Pozwalam by strumieniem płynęły łzy.
I ja służebnica grzechu ludzkiego
Modląc się czasem do boga dobrego
Pozwalam by zniknęły pomyślne sny.
I ja służebnica grzechu ludzkiego
Uciekając ze świata złem przepełnionego
Pozwalam na sercu mym śmierci zacisnąć kły…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!