Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz

I idąc drogą zaczyna padać
toczy się kropla powoli
ja wtedy patrzę
na świat ponury
I biorę oddech głęboki.

Nie szczęście, nie radość
powodem łez są
To miłość to zawód
tak bardzo mnie kochają

I ból...
wyciska z duszy
te resztę kropelek
nadających życiu sens...

14 514 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących
  • Schmerz

    15 October 2015, 11:20

    dziekuję! :)

  • krysta

    15 October 2015, 11:02

    ładnie zapisana nostalgia...
    pozdrawiam.