Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja pierwsza miłość

I
I znowu o miłości...
Chciałam usiąść z tobą,
tylko,
z tobą.

Chciałam iść z tobą,
tylko,
z tobą!

Chciałam leżeć z tobą,
tylko,
z tobą!

Chciałam przytulać się z tobą,
tylko,
z tobą!

Chciałam żyć z tobą,
tylko,
z tobą!

Chciałam wszystko z tobą,
wszystko, byle
tylko z tobą!

cóż...

...ty nie chciałeś ze mną...

3605 wyświetleń
77 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!