Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imię S(ł)ów

I hu hu...
I hu hu...
Nocy dno,
Nocy, no
Czyli co?
Czy lico
sowiej sowy
imię nosi?
Imię sowy
Imię s(ł)ów
Ów - nie, nie,
owe... imię
sów z moich
snów, uff...
I się głowię
imię słowię
sowie. Jakie
imię nadać
sowie?
Owa sowa
mąci w głowie
co za słowa
powie sowa?

Owa sowa
owe słowa
sowio chowa
w sowi puch...
nic nie powie
ni hu hu...

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    6 November 2019, 16:23

    sprytnie...