Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaproszenie

I gdy przyjdzie do mnie Bóg
wyszepczę Mu
bo inaczej nie wypada
lecz zrobię to jak krzykiem
przeszyję wzdłuż
wszerz
i na wskroś
niech czuje!
jak i my czujemy

I będę płakał
bo krzycząc na Pana
tak już jest
że się płacze
może tak wypada?

A może to więc... nie...?
Bóg...?

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • kati75

    25 April 2020, 07:25

    Zabrakło by słów ,już tylko cisza i moment modlitwy a może rozmowa jak z przyjacielem?Czy bardziej spojrzenie ,które wszystko wykrzyczy milczeniem!

  • Monika M.

    23 February 2020, 12:10

    U Ali mgła, u Scorpiona mgła...
    Coraz smutnej. ..