Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

I czuję
Że coś pęka
W krzyku ciszy
Jak zbyt kruche szkło

Powoli umiera
W martwej już rozmowie
Jak zbyt ulotny oddech

Poprzez mroków tuman
Szukam
Choć
Cząstki Ciebie
I mnie
Jeszcze

W nas

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    3 January 2013, 23:08

    Dziękuję... Jak miło, że jesteście i cały czas czytacie... Szczęśliwego Nowego Roku. Może spóźnione, ale szczere...

    Pozdrawiam,
    Czerwona

  • 3 January 2013, 19:00

    Przeszły mnie dreszcze, bo w tym wierszu gdzieś jestem... i ja.

    Niesamowity. Tak cichy, tak ludzki, w swym krzyku.

    Pozdrawiam.

  • Pechowa_

    1 January 2013, 10:14

    Cudownie piszesz...
    Zawsze w Twoich wierszach odnajduję cząstke Siebie...
    Zabieram ;)
    pozdrawiam w Nowy Rok ;)