Menu
Gildia Pióra na Patronite

304

i cholera, naprawdę chciałbym Cię częstować papierosami
i poić winem
i okrywać kołdrą gdy Ci zimno
i obejmować i tańczyć i skakać i mieć Cię tylko przy sobie
ale przeszkadza mi jedna rzecz
bardzo ważna rzecz
nie znam
Twojego imienia

1880 wyświetleń
37 tekstów
1 obserwujący
  • dekerka

    18 November 2019, 01:21

    mój numer mieszkania;)

  • 5 June 2015, 00:45

    ejj.. dobre to :)