Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod Zasłoną Konfuzji

I chociaż wspomnienia
Smakują rozczarowaniem
Nie potrafię z nimi zerwać

To takie smutne
Karmić się
Chwilami gorzkiego szczęścia

Wiesz
Widzę tak wiele złączonych rąk
I zastanawiam się...

Czy ta nadzieja, którą desperacko trzymam
Sama wkrótce nie zmiażdży mych palców

Nie wiem, czy chcę usłyszeć Twój głos
Ale lękam się
Że pewnego dnia zamilkniesz

Zasypiam pod zasłoną konfuzji
A w głowie
Ty
Coraz bardziej mi odległa...

5777 wyświetleń
50 tekstów
15 obserwujących
  • oliann

    27 July 2010, 20:33

    Kapitalny.
    To takie smutne
    Karmić się
    Chwilami gorzkiego szczęścia

  • Paticzek_84

    20 June 2010, 22:48

    Niesamowity wiersz i... taki prawdziwy, czasem tak trudno rozstać się z przeszłością, mimo iż nie była idealna...

  • 20 June 2010, 22:17

    Twoimi słowami dusza ma zabrzmiała...