Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł

I chociaż wokół wiele trosk i życie nas nie szczędzi, TY mój Aniele blisko stój, gdy stoję na krawędzi.Ja potrzebuję skrzydeł twych i twej boskiej otuchy.Ja wierzę w Twoją boską moc, ja wierzę w dobre duchy.

1020 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!