Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszyscy mają skorupki*

i chociaż chciałoby się je czasem
rozłupać

z samego siebie
wychodzą drzazgi

trumanowi, za "wstawione" miniaturki

146 996 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    28 December 2016, 21:19

    wesołe wieczorki :P

  • 28 December 2016, 21:12

    Dzięki ;)

  • 28 December 2016, 01:24

    Pana Boga chwali duch wszelki
    wszyscy mają... muszelki... :P
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))