Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okowy

I choćby słońce zgasło
Blask oczu
Patrzących z miłością
Przeprowadzi nas przez
Ciemności nocy
A Otwarte ramiona skruszą
Okowy samotności
Krępujące nasze serca

35 645 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących