Menu
Gildia Pióra na Patronite

niewytłumaczalnie

i choć chwilami jestem tam
gdzie mnie nie ma,
a tam gdzie jestem,
majaczy tylko mój cień.

Sądzisz, że nie umiem być Twój,
choć stałem się ciszą,
która każdego dnia dzieli nas bardziej
a w nocy przez sen.

4925 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!