Menu
Gildia Pióra na Patronite

I choć chcesz lecieć wyżej...
I choć chcesz kochać bardziej...nie możesz
I choć chcesz poczuć życie...nie poczujesz
I choć chcesz być szczęśliwszym...nie będziesz
I choć chcesz żyć z kimś...nie będziesz
I choć chcesz umrzeć w samotności...nie umrzesz
I choć chcesz głębokiej czułości...nie umrzesz

1515 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!