Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

I byłeś ostatnią osobą, o ktorej mogłabym powiedzieć, że zawiedzie.
I byłeś osobą, której powierzyłam najwięcej.
Ufałam najbardziej.
Powierzyłam serce.

Byłeś i nie ma Cię.
Zostało zdziwienie,
Taki szok, jak cios w plecy.
Taki ból obok życia.
Momentami sobie przypominam.
Wtedy piecze w środku i łzy...
Łzy płyną.

Ale przecież będę dzielna.
Będę dzielna.
Dzielna.

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!