Menu
Gildia Pióra na Patronite

huś huś
huśtają się
nasze nastroje
od dobrze się dzieje
po dzieje się źle.
miarowo
zapewniamy sobie
niepewność

a gdzie się podzieję
kiedy rozumem
z serca mnie usuniesz

jak dziurawą ósemkę
jak chwast w ogródku
jak odcisk na stopie
jak historię przeglądarki
jak kleszcza pasożyta

backspace wciśniesz
skasujesz jak bilet w autobusie
i zostanę się w czasie przeszłym
bez aktualizacji
bo po przejściach jestem
i Tobie też przejdę

więc jeśli to już
a mnie nie wybrałeś
uruchom bezpieczne usuwanie sprzętu
proszę, sformatuj mi pamięć.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!