Menu
Gildia Pióra na Patronite

huk
świst
strach

w tłumie gapiów

Ty

Jesteś
który
Jesteś

przed deszczem kamieni
chowają się
dłonie

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
  • fyrfle

    14 December 2015, 11:54

    Obawiam się, że nie dorosłem do tak subtelnej Poezji.