Menu
Gildia Pióra na Patronite

NÓŻ POTĘPIENIA (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=jhTDrq1hmgQ
Tak chciałbym nie pamiętać ich krwią splamionych rąk
i złych nieludzkich spojrzeń, lecz oni nadal są ...

Wbiłeś w moje serce nóż potępienia,
czerpiąc satysfakcję z mojego cierpienia.
Chciałbym Ci wybaczyć i móc Cię uzdrowić,
lecz nadal nie rozumiem jak mogłeś to zrobić.

Tak chciałbym już zapomnieć ... na zawsze pozbyć się
mych szaro-krwawych wspomnień ... tak chcę wymazać je ...

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!