Menu
Gildia Pióra na Patronite

DETEKTYW RUTKOWSKI (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=c8unlug9XHs
Krzysztof Rutkowski ... najlepszy z Polski
detektywistyczny mistrz ...
Zanim coś złego zrobisz to pomyśl o nim sobie ...
to nie opłaci się ci ...

Nie ujdzie Ci to na sucho ... możesz się chować, lecz odnajdę cię!
Nie potrwa to zbytnio długo ... możesz uciekać ale złapię cię!

Brzydzę się zbrodnią! Brzydzę się grzechem
i po to żyję żeby walczyć z tym!
Spróbuj coś złego zrobić a nie daruję tobie ...
będziesz kurczakiem w piekarniku mym!!!

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!