Menu
Gildia Pióra na Patronite

In this world

https://www.youtube.com/watch?v=ecTm6G7AjcM
Czuję metaliczny posmak
Opiłków brudu
Na językach
Świeżo wypastowanych butów
Zanikam
Jak mięsień tłoczący krew
Szarzeję w stronnice już zapisane
Podnosząc brew, opuszczam
Wzrok, ciało, planetę
Wolę grawitować ku smakom nieznanym
Ścieżkom wyłożonym skórką pomarańczy
Pachnącym powietrzem pragnień
Przełamanym wiarą w wydarzenia ważne
Krystaliczną komunikację

"To love oneself is the beginning of a lifelong romance"

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • RozaR

    17 February 2018, 22:48

    Chyba poślizgnąłeś się na skórce od banana.
    Więcej sensu . WIĘCEJ !!1