Menu
Gildia Pióra na Patronite

**

Horyzontem świat wskazuje ścieżki,
czeka Cię zatem chwila przebieżki.
Bez wschodzącego w oddali słońca,
mrok w Twoim życiu nie pozna końca.

Ty liczysz gwiazdy, których martwy blask,
wciąż przysłania Ci upragniony brzask.
Błądząc wzrokiem wśród zgasłego nieba,
ustalasz, że wszak jutrzenki Ci nie trzeba.

22 071 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!