Menu
Gildia Pióra na Patronite

redemption

hodowla urojeń
maskarady opętań

kurtyny z deszczu
w sercach legionu

zamkniętej w jednym sercu
by słonce spalić w sobie

i kto cię do życia wskrzesi

gdzie diabeł... może -tam uda
że baba mu potrzebna

prawda ledwo zipie
w powietrzu czuć jad

trzydziestu trzech
twoich srebrników

84 155 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!