Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila bez nazwy

Historie lubią być
głośno opowiadane

W słowa ubrane
tańczą piruety

Na jezyku opowiadajacego
lub pod piórem poety

W milczącej ciszy
schną i umierają

W mrocznych zakamarkach
kłębowiska myśli

Tkają misterną pajęczynę

bezsenności

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!