Menu
Gildia Pióra na Patronite

🚫 (BIAŁO)CZERWONA STREFA 🚫

Historia się właśnie wypełnia
dziś, teraz na naszych oczach.
Złodzieje, bandyci, mordercy
razem do piekła kroczą,
schowani za murem kłamstwa,
tonący w bagnie korupcji
a wulkan sprawiedliwości
jest bliski potężnej erupcji.

Świadomi własnego bandyctwa
próbują już tworzyć ustawy
by uszły im w pełni na sucho
ich mokrej roboty sprawy.
Autorzy podłego ucisku
co drze się o pomstę do nieba
przez gardła swych chciwych pysków
wmawiają nam to, czego nie ma.

Lecz prawda prędzej czy później
i tak zawsze wyjdzie na jaw,
kłamstw kubeł się właśnie opróżnił,
dni sądu nadejścia czekają.
Cebea dziś znowu złapało
kolejnych narodu zdrajców,
by dobrze już dziać się zaczęło ...
wraz ze mną kciuki trzymajcie!

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!