Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ponad

historia się powtarza
ponieważ nie uważasz
żyjesz w swoim królestwie
które co dzień kuleje

nie miej pretensji do świata
którego nie rzucisz na kolana
i choćbyś uciekł w chmury
kiedy zejdziesz on ciebie dopadnie

urodziłeś się
i kim jesteś
tym na którego sobie pozwoliłeś
a jeśli czujesz się ważniejszy
to jakiś obłęd
że ponad stawiasz

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!