Menu
Gildia Pióra na Patronite

heroina

heroina ras twa czy… nie? cztery.
dawaj działke! poniedziałek
wtorek dawaj działke też!
aaaj źrenice rozszerzone
bo narkotyk wkracza mi w drogę
niby ‘żyły’. natychmiastowy SZOK
niesamowite uczucie, co? lubisz to
cierpisz to.

środek, sprawdzasz rozkład dilerki
gdzie jesteś heroino? WEJDŹ WE MNIE
nie ma powrotu, one way street!
chyba, że? koniectygodnia…
chodźmy na przymusowy odwyk
ojoj, jestem głodna
pożarłabym Cię wzrokiem

nałóg, zniszcz mnie.
heroina ras twa czy
raczej nie tak jak bym chciała ja 10.
dawaj działke! poniedziałek
200 dni do końca świata

6199 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!