Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czemu hejt służy?...

Hejt jest po to, by zwrócić na siebie uwagę.
Hejtują ci, którzy nie wiedzą co z sobą począć?
Hejt sprawia, że cudze szczęście parzy w oczy!
Gdy się innym zazdrości wokół codziennej prozy.

Hejt sprawia, że chce się być pępkiem świata.
Hejt daje satysfakcje w pełni z tego jak dokopać!
Nie spoglądając nikomu wprost twarzą w twarz.
Będąc hejterem staje się bohaterem w googlesieci.

Hejt wypacza wrażliwej duszy piękno wnętrza.
Odbiera pewność siebie i najskrytsze pragnienia.
Przez hejt trudno się oswoić z cudzą innością.
Przez hejt łatwo wpędza się we własne kompleksy.

Przez hejt we łbie staje się jak bęben pusty.
Głupota triumfuje pod dyktaturą prostactwa.
Hejt rujnuje normalność dnia powszedniego.
Hejtując w realu staje się wielkim tchórzem.

93 511 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!