Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę

Hej
Pamiętasz mnie jeszcze?
To ja
Kiedyś się przyjaźniłyśmy
Nadal nic?
Pamiętasz jak złamane serce ciągle żłobiło ci łzy?
Tak to ja. Ja wtedy przy Tobie czuwałam
Żebyś nie zrobiła
Nic głupiego.
Nie możesz znowu rozmawiać?
Masz nowych przyjaciół?
Nie, nie jestem zła
Tylko chcę
Żebyś wiedziała że zawsze
Będę
Mimo wszystko
Gdy inni cię zawiodą
Gdy będziesz mnie potrzebowała
Będę

972 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    29 December 2015, 00:02

    Więcej godności i dumy -płazie :-)