Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzeglarska Pieśń

Hej marynarze
co tam wam gra
prędzej ucieknę
niż piwo postawie wam.

Hej marynarze
który z was gna
tak daleko stąd
że kufel pełny ma?

Hej marynarze
żagiel postawcie nam
puki jesteśmy na łajbie
i trzeźwości utrzymujemy stan.

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!