Menu
Gildia Pióra na Patronite

pomiędzy

hej
jestem tu gdzieś
między przecinkami
i w nawiasie

obejmujesz mnie
w cudzysłów
niedosłownie

trzymasz mnie
między wyrazami
niedopisanymi

hej
jestem tu gdzieś
między stronami
przekreślona
czerwonym długopisem

3276 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Ragilia

    9 August 2015, 19:55

    Julio, Hann... Serdeczne dzięki za odwiedziny, miłego wieczoru:)

  • mill

    9 August 2015, 17:01

    ...ładnie napisne....gratuluję wyobraźni )....

  • Flo_

    5 August 2015, 22:27

    zapisana
    w brudnopisie

    pomiędzy- zawsze pomiędzy

    eh...