Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotna

Hej chłopcze!
Widzę twoje nogi,..
Biegniesz gdzieś.

Ty, starcze!
Widzę twoje ręce,...
Dźwigasz coś.

A ja tu siedzę,
Czekam aż zauważy ktoś
Moją twarz..

1893 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    7 March 2017, 19:18

    Zauważyłam wiersz...ciekawy.
    :)

  • marka

    6 March 2017, 23:24

    Podoba mi się, taka tęsknota bycia zauważonym, widzianym. Ciekawa praca.